Persbericht: Tipkaart ‘Chemievrij beheer sportvelden’ gelanceerd.

Schoon Water, chemievrij beheer sportvelden, v.v. Helvoirt, 6 november 2014Om het grondwater als bron voor drinkwater schoon te houden, hebben zestien ‘Schoon Water’ gemeenten de afgelopen jaren het gebruik van chemische bestrijdingsmiddelen afgebouwd op verhardingen en in het groen. Nu zijn de sportvelden aan de beurt. Sportvelden beheren zonder chemische middelen blijkt goed mogelijk. De ‘Schoon Water’ gemeenten Bladel en Haaren zijn al een aantal jaar chemievrij op sportvelden. Dit naar volle tevredenheid. Ook de andere Schoon Water gemeenten willen hiermee aan de slag. De tipkaart ‘Chemievrij beheer sportvelden kan!’, die op 6 november is gepresenteerd tijdens een Schoon Water bijeenkomst bij v.v. Helvoirt, is hierbij een handig hulpmiddel voor de terreinbeheerders.

Lees het persbericht: Tipkaart Chemievrij beheer sportvelden gelanceerd

Download de tipkaart Chemievrij Beheer Sportvelden

Presentaties die gegeven zijn op de Schoon Water bijeenkomst van 6 nov. 2014 in Haaren:

 

 

Dit bericht is geplaatst in Gemeenten, Persberichten, Schoon Water voor Brabant met de tags , , . Bookmark de permalink.

Reacties zijn gesloten.