Lancering Tipkaart Chemievrij Beheer Sportvelden kan!

Tipkaart Chemievrije sportvelden, CLM, Schoon Water voor Brabant, Expert Team SportveldenOp donderdag 6 november is de Tipkaart gelanceerd op de bijeenkomst ‘Chemievrij beheer van sportvelden. Zo kan het!’. De bijeenkomst vond plaats bij de gemeente Haarden onder toeziend oog van gemeenten en aannemers. Haaren beheert haar grasvelden al jaren zonder chemische bestrijdingsmiddelen.

De Tipkaart is gemaakt door Schoon Water voor Brabant en het Expert Team Sportvelden. De Tipkaart beschrijft de geleerde lessen en geeft beschikbare kennis weer rondom chemievrije grasmatten. Zowel organisatorische, financiële en zeker ook technische aspecten zijn beschreven. Download hier de volledige Tipkaart.

Voor vragen kunt u contact opnemen met Schoon Water voor Brabant via 0345-470758 of info@schoon-water.nl

Dit bericht is geplaatst in Gemeenten. Bookmark de permalink.

Reacties zijn gesloten.