Schone terrasvoegen door merels

Merel maakt terrasvoegen schoon

Merel maakt terrasvoegen schoon

Voor sommige klussen moet je de natuur de tijd geven. Al is het omdat je zelf je tijd liever aan iets anders besteedt. Ik heb een decennia-oud terras met tegels en klinkers, met ruime voegen die leefgebied voor allerlei klein grut bieden. Sommige planten uit mijn tuin houden van stenige groeiplaatsen, en kiemen juist bij voorkeur tussen de voegen. En zo knabbelen die mooie hondstong of hartgespan stukjes zitruimte van ons terras af.

Maar er resteren ook heel wat grassen tussen de voegen, die ons minder dierbaar zijn. Tot mijn verbazing zag ik een fanatieke merelman in de weer met die graspolletjes…

Lees het hele verhaal op de weblog Kloenstebuiten…

Dit bericht is geplaatst in Bewoners. Bookmark de permalink.

Reacties zijn gesloten.