Schoon Water tip: Bekijk jouw bodem samen met een bodemadviseur

Merk je op een specifieke plek op je perceel dat de gewasgroei achterblijft of dat de opbrengst tegenvalt? Of heb je andere vragen over de bodem? Voor agrarisch ondernemers die akkerbouwgewassen of snijmais verbouwen is het mogelijk om deze vragen kosteloos te stellen aan een bodemadviseur.

Hoe werkt het?
Via deze link kan je gratis bodemadvies aanvragen. Na het invullen van het formulier wordt er contact met je opgenomen om een afspraak in te plannen met een bodemadviseur. Deze bodemadviseur komt bij je langs om samen met jou en eventueel andere geïnteresseerde collega-boeren naar een oplossing te zoeken.

 Om te kwalificeren, moet jouw bedrijf een geregistreerd agrarisch KVK-nummer hebben voor het telen van landbouwgewassen of het houden van dieren.

Vragen of meer informatie?
Voor meer informatie of vragen kun je contact opnemen via info@daw-bodem.nl

Dit bericht is geplaatst in Schoon Water voor Brabant, Teelttips met de tags , , , . Bookmark de permalink.

Reacties zijn gesloten.