Schoon Water tip: Masterclass biologische landbouw

Heb je interesse in de manier van biologisch boeren en welke punten hiervan je kan toepassen in jouw bedrijfsvoering? Of twijfel je misschien wel over het omschakelen? Op korte termijn (vanaf dinsdagavond 31 oktober) start een gratis masterclass over het overstappen naar biologische landbouw. 

Meer informatie en/of aanmelden?
Vanuit de Hogere Agrarische School (HAS) in Den Bosch start op 31 oktober de masterclass ‘Biologische landbouw’. De masterclass bestaat uit vier opeenvolgende dinsdagavonden van 19.00-22.00 uur. De eerste bijeenkomst wordt gehouden op een externe locatie in Vugt, de overige 3 bijeenkomsten zijn op de HAS. De masterclass is kosteloos en bevat een (biologische) avondmaaltijd vanaf 18.30 uur.

Heb je interesse of wil je graag meer informatie, kijk dan even op de website: has.nl/bedrijfsopleidingen/masterclass-biologische-landbouw/

Meer cursussen en opleidingen?
Er zijn nog veel meer (gratis) cursussen die gaan over onderwerpen binnen de huidige en toekomstige landbouw. Zo staat er bijvoorbeeld een e-learning over groenbemesters. Neem een kijkje op talentoogst.nl voor de verschillende opties.

Dit bericht is geplaatst in Schoon Water voor Brabant, Teelttips met de tags , , , , . Bookmark de permalink.

Reacties zijn gesloten.