Voetbalclub Laarbeek geroemd in de Volkskrant

Ecostyle-grondmonster_voetbalveldVandaag verscheen in de Volkskrant een artikel over de stand van zaken van de Green Deal Sportvelden. Sportbonden, terreinbeheerders en de Nederlandse Golf Federatie spraken in 2015 middels deze Deal af dat zij, in 2020, hun velden zonder chemie zullen beheren en enkel wanneer het strikt noodzakelijk is naar chemische middelen zullen grijpen. Uit onderzoek van de Volkskrant blijkt nu dat de meeste sportverenigingen dit doel niet gaan halen. Voetbalvereniging ASV’33 bewijst echter dat chemievrij beheer wel degelijk mogelijk is. De club wordt hierbij begeleid vanuit Schoon Water en vertelt in de krant over hun ervaring.

Lees hier het artikel

Dit bericht is geplaatst in Persberichten met de tags , , , . Bookmark de permalink.

Reacties zijn gesloten.