Nieuwe OnkruidWijzer is uit

Drie keer per jaar gratis nieuws, tips en antwoorden op uw vragen in uw mailbox, als u zich abonneert:

>>>Ja, ik meld mij aan voor de OnkruidWijzer!

 

De OnkruidWijzer bundelt informatie voor iedereen die pesticidevrij wil werken: gemeenten, hoveniers, groen-voorzieners, sportveldbeheerders, green keepers, particulieren, bedrijfseigenaren, beleidsmakers, wegbeheerders, machinebouwers, studenten en adviseurs.

Voorproefje?
Lees en/of download de OnkruidWijzer, maart 2019 (pdf)

Meer info?
www.OnkruidVergaat.nl gaat over pesticidevrij beheer van verhard en onverhard terrein, zoals recreatie-, bedrijfs- en natuurterreinen, havens, voetbalvelden, golfbanen en tuinen. De site geeft informatie over de verboden, uitzonderingen, apparatuur, methoden, exotenbestrijding, wet- en regelgeving, ontwerp, bestekken, communicatie, aanbesteden, etcetera.

Dit bericht is geplaatst in Persberichten met de tags , , , . Bookmark de permalink.

Reacties zijn gesloten.