Schoon Water tip: evalueer tijdig uw gewasbeschermingsmonitor

De SchoonWaterWijzer (SWW) helpt u bij het opstellen van de wettelijk verplichte gewasbeschermingsmonitor. De ingevulde, en geëvalueerde, SchoonWaterWijzer en een actuele spuitregistratie vormen samen de gewasbeschermingsmonitor. De evaluatie van uw gewasbeschermingsmonitor moet binnen twee maanden na het einde van de teelt geëvalueerd zijn. Evalueer het dus meteen!

Vanuit Schoon Water voor Brabant hebben we de SchoonWaterWijzer ook weer geupdate voor het komende teeltseizoen. De nieuwe wettelijke eisen en maatregelen voor 2017 zijn verwerkt op www.schoonwaterwijzer.nl. Vul de wijzer meteen in voor het nieuwe teeltseizoen! In de Schoon Water Wijzer kunt u snel en eenvoudig aangeven welke maatregelen u neemt voor een geïntegreerde werkwijze.

Dit bericht is geplaatst in Schoon Water voor Brabant, Teelttips met de tags , , , . Bookmark de permalink.

Reacties zijn gesloten.