Schoon Water Forum voor gemeenten en onkruidvergaat.nl

Forum: direct lijntje met ministerie van I&M voor al uw vragen over het verbod
SchoonWaterForumAls u vragen heeft over chemievrij beheer dan kunt u die stellen via het forum op www.schoon-water.nl. Weet u bijvoorbeeld wat het verbod betekent voor uw medaille Barometer Duurzaam Terreinbeheer? Of hoe u kasseien zonder chemie onkruidvrij kunt houden? Of wat u kunt doen tegen weegbree in sportvelden? Antwoorden op deze en meer vragen staan op het forum. Het ministerie van I&M beantwoordt de vragen over het verbod. Klik hier voor een kijkje op het forum.

Portal over onkruid
Op de website www.onkruidvergaat.nl kunt u als gemeente, hovenier, groenvoorziener, bedrijf, burger, of anderszins geïnteresseerde informatie vinden over chemievrij beheer. Zo kunt u alle details lezen over het verbod en tips om de tuin zonder chemische middelen onkruidvrij te houden. Ook staat er informatie over slim inrichten van de (openbare) ruimte, etc.

Dit bericht is geplaatst in Gemeenten met de tags . Bookmark de permalink.

Reacties zijn gesloten.