Schoon Water aan de slag in de golf!

Op sportvelden in allerlei Schoon Water SW_golftasgemeenten zijn pilots gestart om ook daar zonder chemie te gaan werken. De komende tijd gaan we dit uitbreiden naar golfbanen. We starten met vier golfbanen in Noord-Brabant waar we ervaring gaan opdoen met het chemievrij beheren van de banen. Welke problemen lopen we tegenaan? Hoe kunnen we deze problemen aanpakken? De kennis en ervaring die we hebben opgedaan op de sportvelden zal hierbij zeker van pas komen, maar aan een golfbaan worden weer andere eisen gesteld dan aan een voetbalveld. Wat we leren op deze vier golfbanen gaan we delen met de andere banen in Noord-Brabant, om zo ook hen te helpen zoveel mogelijk zonder chemische middelen te werken.

Meer info?
Neem contact op met Schoon Water adviseur Carin Rougoor 0345-470 769 crougoor@clm.nl

Dit bericht is geplaatst in Bedrijven met de tags , , . Bookmark de permalink.

Reacties zijn gesloten.