Schoon Water teelttip algemeen: spuitdoppenkeuze

Kies juiste spuitdop voor goed Spuitdoppenkeuze.nlspuitresultaat en om drift te beperken
De keuze voor de juiste spuitdop bij gewasbescherming is erg belangrijk voor een goed spuitresultaat én om drift te beperken. De optimale dopkeuze hangt af van de rijsnelheid, waterhoeveelheid, boomhoogte, spuittechniek en gewenste driftreductie. Spuitdoppenkeuze.nl maakt deze lastige keuze makkelijk. U kunt bovenstaande factoren invullen en krijgt binnen enkele seconden advies over voor u geschikte spuitdoppen.

Driftreductie niet alleen dopafhankelijk
Verschillende kleuren, vormen, materialen en werkingstechieken: spuitdoppen zijn er letterlijk in alle kleuren en maten. De driftreductieklasse van deze doppen kan veranderen als u een andere rijsnelheid, waterhoeveelheid of boomhoogte aanhoudt dan de omstandigheden waarbij de spuitdop getest is. Welke doppen zorgen voor 75% driftreductie als u 10km/uur rijdt? En hoe zit dat als u met luchtondersteuning of Wingssprayer spuit.
Kijk op Spuitdoppenkeuze.nl, dan weet u welke spuitdoppen onder uw rij-omstandigheden geschikt zijn!

 

Dit bericht is geplaatst in Aardappelen, Boomteelt, Loonwerkers, Teelttips, Vollegrondsgroente met de tags , , , . Bookmark de permalink.

Reacties zijn gesloten.