SchoonWater bijeenkomst aardbei: bedrijfswaterplan toegelicht door waterschap

Op 27 maart kwam de groep waterbasinaardbeientelers uit West-Brabant samen bij teler Van Aert in Zundert. Op het programma stonden het bedrijfswaterplan en de wasplaats op het erf.
René Rijken van Waterschap Brabantse Delta was te gast om een presentatie te geven en samen met zijn collega Gerard Hendrickx gaf hij tekst en uitleg over het bedrijfswaterplan en de mogelijkheden voor een wasplaats op het erf en verwerking van restvloeistoffen.
Bekijk hier de presentatie van René Rijken.

Schoon Water adviseur Harrie Pijnenburg wist te melden dat vanaf 1 maart 2015 de grenzen definitief zijn vastgelegd van de natuurgebieden en de beïnvloedingsgebieden in Noord-Brabant. Iedere teler kan zelf het bedrijfswaterplan invullen. Ze zijn te vinden op de sites van de drie Brabantse waterschappen.

Dit bericht is geplaatst in aardbei. Bookmark de permalink.

Reacties zijn gesloten.