Nieuwe video’s: onkruidbrander en phytobac

Er zijn twee nieuwe filmpjes op de site te zien!

onkruidbranderHans van Meer van Parasolboom.nl toont in het eerste filmpje zijn zelf ontwikkelde onkruidbrander. Hij is gestopt met gebruik van herbiciden, en ook van schimmels en insecten heeft hij minder last. Bovendien ziet Hans een beter groeiend gewas.
In het tweedephytobac filmpje toont Henk Sevenster van loonbedrijf Sevenster zijn phytobac en legt uit hoe die werkt. Hij kiest voor een eenvoudige, toekomstbestendige manier om zijn afvalwater te zuiveren. Restvloeistof en waswater goed verwerken is belangrijk, zowel voor behoud van een effectief middelpakket als voor de waterkwaliteit.

Dit bericht is geplaatst in Boomteelt, Loonwerkers met de tags , . Bookmark de permalink.

Reacties zijn gesloten.