Succesvolle Techniekdag in Zundert trekt 140 kwekers

Op donderdag 13 juli vond op Boomkwekerij Den Eldert de Techniekdag Zundert plaats. Deze werd bezocht door ongeveer 140 kwekers. De bezoekers konden de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van mechanisatie verkennen. Het evenement bood een uitstekende gelegenheid voor kwekers om in contact te komen met een aantal belangrijke mechanisatie leveranciers en hun innovatieve oplossingen te ontdekken. Tien mechanisatieleveranciers aanwezig waren om hun expertise te delen, maar vooral ook om meningen uit de markt te peilen.

Volledige nieuwsberichten van deze dag leest u hier:

Dit bericht is geplaatst in Boomteelt, Persberichten, Schoon Water voor Brabant met de tags , , , , , , , , , , , , , , , . Bookmark de permalink.

Reacties zijn gesloten.