Schoon Water tip: Crowdfunding voor Schoon Water agrariërs?

Een manier om benodigd kapitaal op te halen en uw zichtbaarheid te vergroten. Binnen het programma Schoon Water voor Brabant willen we de mogelijkheden vergroten voor agrarisch ondernemers om hun bedrijf nóg duurzamer te maken. Alleen of samen met collega-ondernemers. Door bijeenkomsten en praktische tips over geïntegreerde gewasbescherming. Door samenwerking tussen telers en veehouders, ketenpartijen en overheden. Door te kijken hoe je obstakels weg kan nemen.

De maatschappij vraagt veel van agrariërs: zij investeren dan ook constant in duurzaamheid. Tegelijkertijd zijn veel burgers op zoek naar een duurzame belegging voor hun spaargeld. Mogelijk is crowdfunding onderdeel van de financierings-puzzel bij uw bedrijfsinvesteringen.

Met die vraag gingen wij in gesprek met Oneplanetcrowd, een grote en ervaren speler op dit gebied, voor wie een duurzamere wereld de voornaamste drijfveer is. Oneplanetcrowd heeft ook al ervaring in de agrarische sector, met name in de zuivelverwerking, energie en zorglandbouw.

In de bijgevoegde folder vertelt Oneplanetcrowd hoe je als agrarische ondernemer via crowdfunding mensen betrekt bij wat je doet, en hoe je deze opkomende financieringsvorm inzet voor groei en duurzame ambities. Er worden ook enkele voorbeelden gegeven.

Kan crowdfunding u helpen bij de verduurzaming van uw bedrijf? Of bij een gezamenlijk initiatief? Mocht u interesse hebben om hier eens met CLM over van gedachten te wisselen, dan horen we dat graag! U kunt dan contact opnemen met Schoon Water adviseur: Jenneke van Vliet (tel: 0345-470753 en e-mail: jvanvliet@clm.nl) of Eric Hees (tel: 0345-470737 en e-mail: ehees@clm.nl) van CLM.

Dit bericht is geplaatst in Persberichten, Schoon Water voor Brabant, Teelttips, Wervingsflyers met de tags , , , . Bookmark de permalink.

Reacties zijn gesloten.