Agrarische Dagen Someren

Agrarische Dagen Someren - Schoon WaterSchoon Water was afgelopen weekend present op de Agrarische Dagen Someren. Op zaterdag en zondag kon het publiek bij de Schoon Water stand meer te weten komen over driftreducerende spuittechniek en emissiebeperking. Bij de uitgestalde veldspuit werd uitleg gegeven over onder andere het effect van boomhoogte. In de tent ernaast kon men door middel van fluorescerende vloeistof in combinatie met ultraviolet licht de druppelbedekking op het blad zien.

Agrarische Dagen Someren - Schoon Water

Fluorescerende spuitvloeistof zichtbaar d.m.v. UV-licht

Agrarische Dagen Someren - Schoon Water

Uitleg over boomhoogte, inzichtelijk gemaakt via zwarte tiewraps.

Agrarische Dagen Someren - Schoon Water

Toelichting bij de Wingssprayer

Dit bericht is geplaatst in Schoon Water voor Brabant met de tags , , , . Bookmark de permalink.

Reacties zijn gesloten.