Schoon Water Zeeland Innovatieprijs 2017!

In het Schoon Water project werken boeren, bedrijven en gemeenten aan schoon grond- en oppervlaktewater. Dat doen ze door allerlei Schoon Water maatregelen toe te passen.
Bijvoorbeeld driftvermindering, lagere doseringen, mechanische onkruidbestrijding of niet-chemisch beheer van verhardingen. Zo draagt iedereen in zijn dagelijks werk een steentje bij aan schoner water. En in die praktijk, daar ontstaan de beste ideeën voor schoner water! Naar die ideeën zijn we op zoek. Met de innovatieprijs Schoon Water Zeeland 2017 willen we innovatie stimuleren en de beste ideeën en nieuwe maatregelen breed bekend maken.

Lees alle informatie

Dit bericht is geplaatst in Bedrijven, Persberichten, Schoon Water Zeeland. Bookmark de permalink.

Reacties zijn gesloten.