Save the date: Kennisbijeenkomsten chemie-vrij onkruidbeheer op verhardingen

4 oktober | 18 oktober | 27 oktober | 3 november

De kennis en ervaringen opgedaan met Schoon Water delen CLM en Eco Consult op de vier landelijke bijeenkomsten over chemievrij beheer niet-landbouw. De bijeenkomsten worden georganiseerd in samenwerking met ministerie van I&M, verenigingen NVRD, Stadswerk, Cumela en VHG. Deze bijeenkomsten zijn bedoeld voor gemeenten, aannemers, groenvoorzieners, hoveniers, machinebouwers, adviseurs en andere geïnteresseerden. De data zijn bekend, dus reserveer alvast één van deze data in uw agenda (meer details in de link hieronder). De uitnodiging en het programma plaatsen we op deze website zodra die bekend is.

Lees of download de gehele uitnodiging

Dit bericht is geplaatst in Persberichten. Bookmark de permalink.

Reacties zijn gesloten.