Spuitregistratie Schoon Water doorgeven via uw managementsysteem

De komende maand maken we de balans op van de resultaten in Schoon Water Brabant. Hebben de maatregelen effect gehad? En is het ook dit jaar weer gelukt om de milieubelasting beperkt te houden?  Om dit te kunnen bepalen hebben we uw spuitregistratie nodig. Gegevens worden uiteraard anoniem verwerkt.

Het doorgeven van de registratie kan nu heel eenvoudig door in uw managementsysteem (Crop, Comwaes, Isagri, Dacom) ‘Schoon Water voor Brabant’ als afnemer toe te voegen. U kunt uw spuitregistratie dan met 1 druk op de knop met ons delen. Wij vragen u dit voor 1 november a.s. te doen.

Alvast hartelijk bedankt voor uw medewerking!

Dit bericht is geplaatst in Maatregelen, Resultaten, Schoon Water voor Brabant. Bookmark de permalink.

Reacties zijn gesloten.