Wie is de beste Schoon Water loonwerker van Brabant?

Wedstrijdinformatie-beste_loonwerker_brabant

Inschrijving verlengd t/m 8 juli!

Een effectieve bespuiting zonder emissie naar het grond- en oppervlaktewater. Dat is waar het binnen het project ‘Schoon Water voor Brabant’ om gaat. Wie kan dat het beste? Schoon Water wil daar achter komen en organiseert samen met CUMELA Nederland een wedstrijd:
de Beste Schoon Water loonwerker van Brabant.

Alle Brabantse loonwerkers of akkerbouwers die loonwerk uitvoeren, kunnen zich inschrijven voor deze wedstrijd.

Wedstrijd
De wedstrijd is op zaterdag 31 augustus bij de Werktuigencoöperatie De Kempen in Middelbeers. Onder leiding van Yvon Jaspers voeren vijf genomineerde loonwerkers oefeningen uit om hun kennis en vakmanschap op het gebied van gewasbescherming te testen. Op basis van de punten die zij scoren, bepaalt de jury de prijswinnaar! Uiteraard kan iedereen komen aanmoedigen.

Beoordeling
De eerste selectie vindt plaats op basis van het deelnameformulier met daarop vragen over gewasbescherming. De inschrijving sluit op 8 juli. Een deskundige jury bepaalt welke loonwerkers doorgaan naar de volgende ronde: een bedrijfsbezoek. Na deze 2e selectie zullen vijf loonwerkers tijdens een echte wedstrijd strijden om de titel ‘Beste Schoon Water loonwerker’.

Aanmelden en wedstrijdinformatie

 • Lees of download de Wedstrijdinformatie (pdf)
 • Meld u aan door het invullen van het Deelnameformulier (Wordbestand).
  Het ingevulde deelnameformulier kunt u scannen en mailen naar ygooijer@clm.nl, of
  opsturen naar:
  CLM Onderzoek en Advies
  Yvonne Gooijer
  Postbus 62
  4100 AB  CULEMBORG

Nadere inlichtingen

Dit bericht is geplaatst in Bedrijven, Maatregelen, Persberichten. Bookmark de permalink.

Reacties zijn gesloten.