Uitnodiging aardbeitelers West-Brabant: zuiveren en hergebruiken restwater trayveld

In het kader van het project Schoon Water voor Brabant nodigen wij u hierbij uit voor een bijeenkomst over het zuiveren en hergebruiken van restwater van het trayveld. Deze bijeenkomst wordt gehouden op:

Datum: dinsdag 7 mei
Tijd: 13:30 – 15:30 uur
Plaats: Van der Avoird Trayplant, Rimpelaar 3, 5121 RB Molenschot

Tijdens de bijeenkomst kunt u het zandfilter van dichtbij bekijken en de ervaringen uitwisselen. Ook geven we de voorlopige resultaten van de metingen aan een zandfilter en aan een moerasfilter elders bij aardbeitelers in Brabant. Deze metingen zijn uitgevoerd binnen het project Schoon Water.

Hoewel deze bijeenkomst in West-Brabant is, zijn ook Schoon Water deelnemers uit Oost-Brabant van harte uitgenodigd! Op 24 mei is er in Sint Oedenrode bij Van Gennip Cultuur ook de mogelijkheid het zandfilter daar te bekijken. Noteer deze datum alvast in uw agenda en maak van de mogelijkheid gebruik de systemen te vergelijken.

Wilt u ook weten of een zandfilter voor uw bedrijf geschikt is?
Of gewoon kennis nemen van deze innovatie?
Kom dan naar Molenschot, op 7 mei a.s.
Graag wel even aanmelden. Mail naar ygooijer@clm.nl.

Met vriendelijke groet,
Harry Pijnenburg (06-53427507) en Yvonne Gooijer (0345-470719)

Dit bericht is geplaatst in Boomteelt. Bookmark de permalink.

Reacties zijn gesloten.