Bent u loonwerker? Meld u aan voor Schoon Water!

Voor alle loonwerkers die gewasbeschermingsmaatregelen uitvoeren is het Schoon Water project interessant.

Als loonwerker maakt u flink wat meters in het veld. Een goed resultaat voor een scherpe prijs is uw belangrijkste visitekaartje naar uw klanten. Met de nieuwste technieken kunt u flink op gewasbeschermingsmiddelen besparen. Ook door goed te letten op middelkeuze en dosering is winst te behalen. U krijgt de kans om met deskundige begeleiding hieraan te werken. En terwijl u een perfect resultaat levert, zorgt u tegelijk voor schoner grond- en oppervlaktewater.

Cumela beveelt de Schoon Water-aanpak van harte aan!

Aanmelding

Lees de Wervingsflyer voor loonwerkers (pdf) voor meer informatie

Of bekijk het Schoon Water-filmpje op youtube of hieronder:

Dit bericht is geplaatst in Loonwerkers, Wervingsflyers. Bookmark de permalink.

Reacties zijn gesloten.