Bedrijven in Macharen

Eind mei 2007 is in Oss ook een bijeenkomst geweest voor bedrijven bij Allers Bedrijfswagens op het industrieterrein Elzenburg in Oss. Bij deze bijeenkomst waren ook VBI Oss en Hoveniersbedrijf De Koornbeemd aanwezig. VBI bestrijdt onkruid via de DOB-methode (Duurzaam Onkruidbeheer) gecombineerd met het borstelen van onkruid. Met Allers bedrijfswagens en hovenier De Koornbeemd gaan we de mogelijkheden voor duurzaam terreinbeheer na. Het ideaalbeeld is dat het hele bedrijventerrein Elzenburg op een duurzame manier beheerd wordt door enkele hoveniers. Deze hoveniers zorgen dan voor de certificering.

Ligt uw bedrijventerrein in een van de grondwaterbeschermingsgebieden Budel, Vessem, Macharen, Nuland, Waalwijk of Helvoirt en bent u geinteresseerd in duurzaam terreinbeheer, nieuwe wetgeving rondom het gebruik van glyfosaat of het kostenaspect hiervan? Neem dan contact met ons op via het Schoon Water Loket

T: 0345 – 47 07 19
E: schoonwaterloket@clm.nl

Dit bericht is geplaatst in Boomteelt. Bookmark de permalink.

Reacties zijn gesloten.