Win-win maatregelen Schoon Water nu in handig boekje

Win-win maatregelen zijn goed voor schoon water én uw bedrijf. De bescherming van uw gewas verbetert, door het beter doordringen van spuitvloeistof in het gewas. Of u pakt resistente onkruiden of insecten aan. Of u bespaart op middelkosten, of u voldoet gemakkelijker aan strikte residu-eisen voor uw product.

Denk bijvoorbeeld aan

  • zuiveringsmethoden voor restwater
  • automatische interne reiniging van de spuitmachine
  • GPS-sectieaansturing
  • luchtondersteuning
  • beslissingsondersteunende systemen of
  • wingssprayer

Ook maatregelen als grasbanen of recirculatie van drainwater komen aan bod. De maatregelen hebben 1, 2 of 3 sterren. Hoe meer sterren, hoe beter het effect op de waterkwaliteit. Met dit boekje heeft u alle technische, praktische en financiële informatie overzichtelijk bij de hand!

Het boekje is gratis te bestellen via schoonwaterloket@clm.nl of 0345-470745.

Dit bericht is geplaatst in Maatregelen. Bookmark de permalink.

Reacties zijn gesloten.