Persbericht: Akkerbouwer Peter van Beers wint innovatieprijs Schoon Water

Culemborg, 1 april 2010 – Tijdens de startbijeenkomst “Schoon Water smaakt naar meer” heeft Toon de Goede van de provincie Noord-Brabant gisteren de innovatieprijs Schoon Water 2010 uitgereikt. Winnaar is akkerbouwer Peter van Beers die een kostenbesparende methode ontwikkelde om het natuurlijke middel Contans tegen sclerotinia in één werkgang aan te brengen en in te werken in de bodem. Zijn innovatie scoort het beste op praktische toepasbaarheid, voordeel voor het grondwater en kosteneffectiviteit. Het Schoon Water project in Brabant breidt de komende jaren uit naar 11 gebieden en 16 gemeenten.

Persbericht: Akkerbouwer Peter van Beers wint innovatieprijs Schoon Water

Dit bericht is geplaatst in Persberichten. Bookmark de permalink.

Reacties zijn gesloten.