Schoon Water deelnemers staan in een nieuw lesboek

Schoon Water deelnemers en loonwerkers Ard-Jan Oomen en Karel Kennes staan in het nieuwe lesboek “Natuurinclusieve landbouw in de praktijk”. Dit boek is geschreven door CLM en het Louis Bolk Instituut in samenwerking met Hogeschool Van Hall Larenstein en Aeres Warmonderhof  en is bedoeld voor het groen en agrarisch onderwijs. Het is gratis te downloaden via Groen Kennisnet, of te bestellen bij uitgeverij Brill (kortingscode 72425).

Ard-Jan Oomen vertelt over zijn ervaringen met mechanische onkruidbestrijding in combinatie met bodemherbiciden. Dit en meer informatie over mechanische onkruidbestrijding staat in paragraaf 4.3. In paragraaf 9.2 vertelt Karel Kennes over zijn werk aan een goede bodemgezondheid met zijn klanten.

Zie hier meer informatie over het boek en verwijzing naar de hoofdstukken: natuurinclusievelandbouw.eu/natuurinclusieve-landbouw-in-de-praktijk

Dit bericht is geplaatst in Persberichten met de tags , , , , , , . Bookmark de permalink.

Reacties zijn gesloten.