Gemeente Bergen op Zoom beheert sportpark chemievrij

Chemievrij beheer van Sportpark Rozenoord is een feit. Op het sportpark van 20 hectare zijn zes sportverenigingen gevestigd. De gemeente Bergen op Zoom voert het beheer uit. Het gaat om een atletiekbaan, zes voetbalvelden (waaronder kunstgrasvelden), drie hockeyvelden en elf tennisvelden. Schoon Water voor Brabant feliciteert gemeente Bergen op Zoom met deze prestatie.

We hopen dat deze koers de komende jaren voortgezet wordt. De gemeente loopt hiermee voor op de Green Deal sportvelden, die sportverenigingen verplicht om vanaf 2020 zonder gewasbeschermingsmiddelen te werken. Lees het hele nieuwsbericht chemievrij beheer Sportpark Rozenoord (pdf, verschenen in het blad ‘De middenstip’, uitgave van BSCN)

Dit bericht is geplaatst in Gemeenten, Resultaten, Schoon Water voor Brabant met de tags , , . Bookmark de permalink.

Reacties zijn gesloten.