Laat zien dat je slim omgaat met gewasbeschermingsmiddelen

Wil jij ons en de rest van Screenshot oproep Gerard Nabuursde wereld laten zien wat jij doet om slimmer om te gaan met gewasbeschermingsmiddelen? Maak een filmpje van één minuut en maak kans op 500 euro. 

Heb je een goede spoelplaats, nieuwe phytobac, biofilter? Ben je trots op je GPS-apparatuur, vliegtuigsensoren, nieuwe spuitdoppen? Ben je zeer tevreden over het gewasbeschermingsgesprek met je adviseur? De werking van natuurlijke plaagbestrijders?

Werkt de spuitwijzerapp of phytophthora app geweldig voor jou? Sta je onkruid te wieden of gebruik je een mechanische wijze? Voor het eerst schuim als onkruidbestrijder ingezet…?

Pak je telefoon en laat het ons in maximaal één minuut zien! Post jouw filmpje op de Facebookpagina van ZLTO, stuur ons de link van je film of mail ‘m in z’n geheel naar info@zlto.nl.

Het project Schoon Water Brabant verzamelt jullie filmpjes. Deze worden door een onafhankelijke jury beoordeelt in het kader van ‘winst voor teler en milieu’. Tijdens het slotevent in november wordt het meest aansprekende en bekeken filmpje bekend gemaakt. De winnaar ontvangt een prijs van €500.

Bekijk hier de oproep van Gerard Nabuurs:

Dit bericht is geplaatst in Aardappelen, aardbei, Boomteelt, Loonwerkers, Vollegrondsgroente met de tags , , , . Bookmark de permalink.

Reacties zijn gesloten.