Uitnodiging: gratis Schoon Water studiedag voor Brabantse gemeenten

P1090922-wvgBij deze nodigen wij u uit voor één van de vier studiedagen over chemievrij beheer van openbare ruimte. ‘Schoon Water voor Brabant, deelt graag haar kennis en ervaring over chemievrij beheer van verharding, in groenvoorzieningen en op sportvelden. Vanaf 2016 is het gebruik van bestrijdingsmiddelen op verhardingen verboden en twee jaar later evenzo in het openbaar groen. Als uw gemeente momenteel chemische bestrijdingsmiddelen gebruikt, heeft u nog een jaar de tijd om over te schakelen naar chemievrij beheer van verhardingen. Het overschakelen kan prima, maar vergt een zorgvuldige voorbereiding. De provincie Noord-Brabant helpt u daar graag bij!

Bekijk hier de uitnodiging.

Dit bericht is geplaatst in Gemeenten. Bookmark de permalink.

Reacties zijn gesloten.