Demonstratiebijeenkomst aanpak erfemissies en zuiveringstechnieken, 6 maart in Erp

Donderdag 6 maart organiseert Schoon Water voor Brabant in Erp een grote demonstratiebijeenkomst over het voorkomen van emissies van gewasbeschermingsmiddelen vanaf het erf. Dat is belangrijk voor behoud van een effectief middelenpakket én voor schoon water. We laten verschillende zuiveringssystemen zien: Phytobac, biofilter, Osmobag en Heliosec. Daarnaast lopen we alle activiteiten met gewasbeschermingsmiddelen op het erf na. Van inrichting van de middelenkast en het vullen van de spuit tot het stallen en schoonmaken van de spuit.

De bijeenkomst telt mee voor verlenging van de spuitlicentie op het onderdeel Veiligheid en Techniek. Neem hiervoor uw geldige licentiepasje mee. Kijk voor meer informatie in de  Uitnodiging demo aanpak erfemissies.

Dit bericht is geplaatst in Maatregelen, Persberichten. Bookmark de permalink.

Reacties zijn gesloten.