Artikelen en persbericht: Brabantbrede uitrol Schoon Water project

Ruim 70 vertegenwoordigers zagen op het loonwerkbedrijf van Peter van Beers in Vessem de officiële start van de Brabantbrede uitrol van Schoon Water voor Brabant: met behulp van trekkers ontrolden staatssecretaris Henk Bleker en ZLTO-voorzitter Hans Huijbers het spandoek: ‘Schoon water: We trekken er samen aan’. 

Persbericht, filmpje en artikelen van Brabantbrede uitrol

11 juni 2012

Intro
Ruim 70 vertegenwoordigers zagen op het loonwerkbedrijf van Peter van Beers in Vessem de officiële start van de Brabantbrede uitrol van Schoon Water voor Brabant: met behulp van trekkers ontrolden staatssecretaris Henk Bleker en ZLTO-voorzitter Hans Huijbers het spandoek: Schoon water: We trekken er samen aan.
Lees of download het persbericht van de Brabantbrede uitrol…
Bekijk het filmpje op youtube…

Artikelen in Nieuwe Oogst

Dit bericht is geplaatst in Boomteelt, Persberichten. Bookmark de permalink.

Reacties zijn gesloten.