Persbericht: Aa en Maas haalt certificaat voor Duurzaam Terreinbeheer

Culemborg, 21 februari 2011 – Waterschap Aa en Maas heeft het certificaat Barometer Duurzaam Terreinbeheer, niveau Zilver, gehaald. Dit certificaat wordt uitgereikt door Kiwa, een internationale instelling op het gebied van kwaliteitszorg, en geeft aan dat het waterschap op duurzame wijze haar terreinen beheert. Zo wordt bij het tegengaan van onkruid maar beperkt bestrijdingsmiddelen gebruikt. Op 17 februari wordt het certificaat overhandigd aan Francien van de Ven-Van Lee, Dagelijks Bestuurslid van Waterschap Aa en Maas. Zij krijgt het certificaat van Sietske van der Beek van de KIWA.

Persbericht:  Aa en Maas haalt certificaat voor Duurzaam Terreinbeheer

Dit bericht is geplaatst in Persberichten. Bookmark de permalink.

Reacties zijn gesloten.