Persbericht: Brabant Water “Goed voorbeeld doet volgen”

Culemborg, oktober 2005 – Drinkwaterbedrijf Brabant Water heeft als eerste waterbedrijf in Nederland Milieukeur (het gouden niveau van de Barometer Duurzaam Terreinbeheer) gehaald. Rien van Oers, senior beleidsmedewerker Terreinen en Reststoffen van Brabant Water, geeft een toelichting op de motivatie om Milieukeur te behalen: “Het idee is eigenlijk: goed voorbeeld doet volgen. Wij hopen dat onze certificering er voor zorgt dat terreinbeheerders van beschermingsgebieden zich ook gaan richten op Milieukeur. Het is gemakkelijk om tegen anderen te zeggen dat ze terreinen op een duurzame manier moeten beheren. Maar onze certificering bewijst dat wij het ook zelf doen. Het dient eigenlijk als een soort legitimatie.”

Persbericht: Brabant Water “Goed voorbeeld doet volgen”

Dit bericht is geplaatst in Persberichten. Bookmark de permalink.

Reacties zijn gesloten.