Kennisvouchers

Een frisse blik voor een betere teelt: gebruik de Schoon water kennisvoucher voor een adviesgesprek met een onafhankelijk adviseur.

Welke groenbemester past het beste in mijn rotatie? Hoe kan ik aan de slag met mechanische onkruidbestrijding? Kan ik mijn bemesting optimaliseren? Hoe kan ik trips het beste aanpakken? Heeft u vragen zoals deze en wilt u er eens over sparren met één van de onafhankelijke adviseurs van Schoon Water voor Brabant? Kies dan hieronder de adviseur die het beste bij u past. Met de kennisvoucher krijgt u gratis een uitgebreid adviesgesprek.

Onze adviseurs geven toekomstgericht advies in de praktijk. We kijken wat de beste oplossing is voor nu én wat de beste keuzes zijn voor de toekomst. Haal uw gratis kennisvoucher op, door hieronder een adviesgesprek aan te vragen via één van de knoppen hieronder. Alle adviseurs zijn van Delphy, m.u.v. Sander Bernaerts of een CLM-adviseur.  Wees er snel bij, in 2022 zijn slechts 30 vouchers beschikbaar.


Voorwaarden
De kennisvouchers zijn bedoeld voor deelnemers van het project Schoon Water voor Brabant, die nog niet bezocht worden door een Schoon Water adviseur. Een voucher geeft recht op één adviesgesprek. De voucher is alleen in 2022 geldig. Let op: De voucher is enkel in te wisselen voor een adviesgesprek op maat, dus in natura (dus kan niet ingewisseld worden voor geld). Het adviesgesprek wordt geleverd door CLM of een van de door CLM gecontracteerde onderaannemers (Delphy en andere teeltadviseurs).


Heeft u vragen over de kennisvouchers? Stuur dan een e-mail naar rfolkersma@clm.nl of bel 0345 47 07 52.

Reacties zijn gesloten.