Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Demomiddag Mechanische Onkruidbestrijding en Robotisering Boomkwekerij

14 juli |13:15 - 17:00

De Werkgroep Mechanische Onkruidbestrijding van Treeport Zundert organiseert binnen het project Schoon Water voor Brabant een Demomiddag mechanische onkruidbestrijding en robotisering in de boomkwekerij.

Er is een rondgang langs diverse nieuwe ontwikkelingen op het gebied van mechanische onkruidbestrijding in de verschillende teeltsystemen met 4 of 5 rijen op een bed en tussen grotere bomen. Er wordt toegelicht door leveranciers en gebruikers. Ook is er aandacht voor autonome toepassingen (robots) en mechanische onkruidbestrijding van probleemonkruiden op leeg land.

Meer informatie bij Arie Schipper, adviseur boomteelt van Delphy. Tel: 0620398253 of a.schipper@delphy.nl

Eerste Oogstfeest, Vitaal Buitengebied
De deelnemers aan de Demomiddag zijn na afloop ook van harte welkom om een bezoek te brengen aan het pleinprogramma op het Oogstfeest Zundert Floreert. Het feest staat in het teken van het einde van de pilot Vitaal Buitengebied en de start van een nieuwe manier van samenwerken ‘Zundert Floreert’. Op het plein laat je je inspireren en informeren over wat er is geleerd in de pilot en kun je genieten van muziek, amusement en lokale lekkernijen. Aanmelden voor het Oogstfeest kan hier.

Gegevens

Datum:
14 juli
Tijd:
13:15 - 17:00
Evenement Tags:
, , ,

Organisator

Delphy, Treeport Zundert, CLM

Locatie

Boomkwekerij Huijbregts BV
Maalbergenstraat 12
Wernhout, 4884MT
+ Google Maps
Volg ons op Twitter Volg ons op YouTube